Heerde JO 19-1 speelt oefenpot tegen Zwart wit 63 JO-19-1 gelijk met 1-1

maandag 28 augustus 2017

De geelzwarten moesten voor de eerste oefenwedstrijd aan de bak, ze moesten tegen Zwart wit wat uitkomt in de hoofdklasse.

We begonnen goed en waren de eerste 20 minuten de betere. Via Michel kwam de bal bij Dion die kreeg een mooie kans, maar de bal belande op de keeper. Er was een vervelend opstootje waarbij een speler achter de rug om van de scheidsrechter een speler van Heerde een trap gaf. Dit was tijd om even de wedstrijd te onderbreken voor een drinkpauze zodat de gemoederen weer bedaard waren. Het was Zwart wit wat het betere van het spel had na de hervatting en kwam via een foutje achterin van ons op 1-0 voor, maar we bleven voetballen. Jaro veroverde de bal zo weer terug en speelde heel erg sterk.

We gingen rusten met 1-0 achter, de trainert en technische staf konden niet achterover leunen en er volgde de bekende peptalk.

En zo gingen we de tweede helft in, we begonnen sterk en waren de bovenliggende partij. We kregen kansen, een mooie voorzet van Jordi op Dion, maar deze was net iets te hoog om in te koppen. Daan moest invallen voor Jordi die prima gespeeld had, maar was uitgevallen.

Het was Daan die goed oplette en van een fout kon profiteren en de 1-1 maakte voor Heerde.

Ik moet zeggen dat aan het einde Zwart wit nog kansen kreeg, maar ook wij kregen via een uitval nog een prima kans via Sobhan maar deze ging net naast. Dus de 1-1 was wel terecht. Prima gespeeld tegen een hoofdklasser met een prima instelling, wel wat blessures jammer genoeg: Jorrik zijn rug, Ronald een spiertje en Jordi ook uitgevallen.

Hopen dat het allemaal meevalt. Volgende week voor de Beker thuis tegen sportclub Deventer JO 19-1 om 12:35 uur op ons sportpark Molenbeek.

Groet D.v.V.