vv Heerde JO15-1 wint , maar verliest ook

maandag 25 september 2017

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2017-2018 is door de jongens van onze JO15-1 zonder problemen gewonnen.  Coach Arjan is bijzonder tevreden over het geboden positiespel.  De Zwollenaren van SVI werden met 4-0 verslagen. De doelpuntmakers waren Angelo, Maarten (2x) en Sylvan. Ondanks het goed verzorgde spel van SVI kwam onze verdediging niet echt in de problemen. Eén maal waren de gasten gevaarlijk en spatte de bal tegen de paal. Wel is er een groot verlies, in de 5e minuut kwam Martijn na een duel raar ten val. Hij heeft zijn pols gebroken en moet 6 weken in het gips. Hij kan nu naast Julian en Dennis in de ziekenboeg zitten.

Aanstaande zaterdag 30 september spelen we om 10.15 uur de tweede competitiewedstrijd  uit tegen vvHattem. Komt allen kijken en aanmoedigen.