Voorbeschouwing VV Heerde - SC Emmeloord

vrijdag 29 september 2017

Heerde start de competitie als nieuwbakken 2e-klasser tegen Emmeloord. Beide ploegen wisten vorige week niet te winnen en hielden een punt over aan een tweetal enerverende wedstrijden. Heerde verspeelde een driepunter in de laatste minuut in en tegen Erica. Een verdiend en terecht punt, waarbij standaardsituaties Heerde pijn deden. Emmeloord is sinds het seizoen 2014-2015 2e klasser en eindigde vorig seizoen in de middenmoot. Vorige week wist het niet te winnen in de thuiswedstrijd tegen Germanicus na een 2-2 gelijkspel. Een stand die bij de rust al de bereikt was.

Heerde zal met het mes tussen de tanden willen strijden om de punten in eigen huis te houden. Sportpark Molenbeek is in de zomermaanden door de vele vrijwilligers in gereedheid gebracht om als onneembare vesting te dienen voor de geel-zwarte brigade. Alle ingrediënten voor een spetterende 2e speelronde, welke in Heerde onder leiding staat van de heer Smeenk.

Balsponsoren deze wedstrijd zijn Geri's Kapsalon en ABC Hekwerk.
Wedstrijdsponsoren zijn Restaurant De Spikke en Hofman Bestratingen B.V.