Heerde JO19-1 wint uitwedstrijd van Bequick`28 JO19-2 met 3-1

maandag 06 november 2017

We moesten uit tegen Bequick, wilde we verder naar boven kunnen kijken dan moest deze gewonnen worden.

De Heerdenaren begonnen erg scherp aan de wedstrijd, we creëerden kans op kans en voetbalde goed.

De kansen van Stijn, Daan en Dion, en een bal op de lat: hij wou er maar niet in. Het was Daan die uiteindelijk het net weet te vinden en de 1-0 voor Heerde noteerde, dit was tevens de russtand (het had eigenlijk al veel meer moeten zijn).

De technische staf kon nog niet rustig achterover leunen en er volgde de bekende peptalk.

We begonnen na de rust goed, maar wat was de scheidsrechter ontzettend slecht, de KNVB scheids had afgebeld en we zaten opgescheept met een eigen scheids zonder kaarten (ik heb van kwajegeit teegn het hekke an eh schup, de teene doet mie nog zeer, en Richard wol het hekke deruut trekn, wat ehn keal) Opstootjes en schoppen op Dion met twee man en op Jaro, en een grove overtreding op Gerrit, het leek helemaal nergens op. Werd er nog gevoetbald? Jazeker! Het was Daan die de 2-0 op zijn schoen had, maar die ging er niet in, en uit de tegenstoot werd het 1-1, het zal toch niet? Zoveel beter en dan toch gelijk staan.

Het was Stijn die de 2-1 maakte en via Michel kregen we nog een mooie kans. Daan die met een mooie voorzet Ronald bereikte en die gooide de wedstrijd op slot en maakte de 3-1. We zijn weer helemaal compleet, alleen Tom was deze wedstrijd uitgevallen met een liesblessure, hopen dat het meevalt.

Het had veel erger kunnen zijn qua blessures op het oude kunstgras. Jongens goed gevoetbald, we zijn trots op jullie! We gaan nog veel meer punten pakken, ze zijn nog niet van ons af. Volgende week een uitje met Heerde (Edwin zei: noe kunt jullie eindelijk met jullie helden voetballen, moar volgens mie had ie vandage last van un pollegie, hie viel kats veurover).

Volgende wedstrijd tegen WHC over twee weken.

Groet D.v.V. BBe