Nieuwe opzet commissies - meld je aan!

vrijdag 10 november 2017

De afgelopen week heeft de voorzitter Henk Kanter aan de hand van een presentatie de nieuwe samenstelling van commissies binnen de vereniging gepresenteerd. In het kort werd weergegeven hoe deze commissies zijn ingedeeld en wat de functies van deze commissies zijn. Denk hierbij aan voetbaltechnische zaken, secretariële zaken, facilitaire zaken, etc.

De presentatie vind je hier.

Een nieuwe structuur zorgt ook voor nieuwe 'vacatures'. Binnen de vereniging zijn we nu op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen. Dit hoeft niet per sé op de vereniging zelf, er zijn voldoende manieren te bedenken om ook vanuit huis je steentje bij te kunnen dragen. Voor alle commissies is hulp welkom!

Het is in belang van de vereniging dat haar leden helpen als vrijwilligers! Dus download het onderstaande formulier en meld je aan!

Download het inschrijfdocument hier.

Ingevulde formulieren kunnen naar info@vvheerde.nl verstuurd worden.