Heerde JO19-1 verliest uitwedstrijd tegen WHC JO-19 met 4-2

maandag 20 november 2017

Wij moesten uit naar WHC, het weer werkte niet mee en het veld was daardoor moeilijk bespeelbaar en niet in het voordeel van ons. (wij zijn meer gewend aan ons kunstgras)

De warming up was bij ons al niet zo goed, WHC was al lang op het veld en was niet van plan deze wedstrijd te verliezen.

En zo begon de wedstrijd ook, we kwamen op het middenveld in de problemen en verloren de tweede bal.

Door een foutje van ons belande de bal bij de buitenspeler van WHC die hem knap binnen schoot 1-0 voor WHC.

Deden we dan nog wat terug, jazeker het was Dion die op volle snelheid door de verdediging brak en gestuit werd door de keeper maar het was Daan die goed was meegelopen en hem mooi kon binnen tikken 1-1.

Dit was tevens de ruststand, de trainert en technische staf konden nog niet in de relaxstand en deden de bekende peptalk.

En zo gingen we de tweede helft in en daar kregen we wel kansen via Sobhan maar die ging er net niet in.

Via een goeie aanval werd het toch weer 2-1 voor WHC, dat was balen, maar we waren gewoon niet fel genoeg en dat was WHC wel.

Wij kregen een corner die werd genomen door Daan en het was Jorni die de 2-2 binnen knikte. (zien va had het oak eh zeen en riep: hup mien zeune) Zouden we dan toch een puntje mee kunnen nemen naar Heerde. Het was Jelle die ons nog een paar keer fantastische redde, maar het was toch WHC die op 3-2 kwam, ik moet zeggen een mooi doelpunt. We gingen risico nemen en toen werd het zelfs nog 4-2, jammer maar helaas. We hebben niet goed gespeeld, wel ons best gedaan, maar kwamen niet in ons spel en WHC was fysiek sterker en zat er goed bovenop. Dan moar an de hakkebaln, die waarn nie best, veul te hard! (de vuerke zal oe breekn) maar de kroketten smaakte prima. Volgende week thuis om half drie tegen ZAC JO19-1, kijken of we die kunnen winnen. Ik heb geen foto`s kunnen maken het weer was slecht, volgende keer maar weer.

Groet D.v.V.