Heerde JO19-1 verliest met 3-1 van Hattoheim JO19-1

maandag 04 december 2017

We moesten het deze wedstrijd doen zonder Jelle onze keeper, het was Ronald die normaal altijd voetbalt maar deze keer wou keepen en dat heel goed deed. De geelzwarten begonnen niet erg gedreven aan de wedstrijd en het was Hattoheim dat op 1-0 voorkwam.

Het was nog in de eerste helft dat we op 1-1 kwamen via Dylan, dat was een opsteker voor de Heerdenaren.

We hadden voor de rust kansen via Daan en Dion en die wilden er niet in, en zo gingen we rusten met 1-1.

De technische staf en trainert konden niet rustig achterover leunen en hielden de bekende peptalk.

De tweede helft was voor Hattoheim en we misten de scherpte die nodig is om te winnen, veel balverlies en duels niet winnen, spelers kregen te veel ruimte om te voetballen en werd het 2-1 voor Hattoheim en later zelfs 3-1, we zitten niet in de flow dat het mee zit.

Volgende week vrij, dan nog 16 december de laatste wedstrijd dit jaar, dan winterstop en volgend jaar weer nieuwe kansen.

Zien dat we er met zijn allen weer zin aan krijgen, want voetballen dat kunnen jullie allemaal!

Groeten D.v.V.