De commissie financiën van vv Heerde zoekt versterking!

woensdag 17 januari 2018

Op dit moment bestaat de commissie financiën van vv Heerde maar liefst uit 16 vrijwilligers, die mede door hun vrijwilligerswerk vv Heerde draaiende houden, denk hierbij aan de kaartverkoop, in-verkoop clubhuis, lotenverkoop, aankoop materialen, tenueplan, contributie, inning sponsorgelden en onderhoud.

vv Heerde is op zoek naar 2 personen die een klein stukje van het financiële gedeelte willen uitvoeren om de commissie financiën compleet te maken waardoor de financiële toekomst van vv Heerde gewaarborgd blijft.

Een commissielid die handig is in een 2-tal administratieve taken, het invoeren en betalen van facturen.

Een commissielid (penningmeester) die bereidt is om het aanspreekpunt van de verschillende commissies te zijn, het overzicht te behouden en dit ongeveer 1x per maand te vertalen in een bestuursvergadering.

Beide vacatures nemen gemiddeld ongeveer 1 uurtje per week in beslag.

Ben jij bereid een uurtje per week aan de beste, leukste en coolste voetbalclub in de regio te besteden in de vorm van 1 van de 2 bovenstaande vacatures, neem dan contact op met Henk Kanter  06-21159620 en of Roelof Bronsink 06-41133002.