Nieuws

v.v. Heerde jeugdtoernooien 2018

woensdag 31 januari 2018

Aan het einde van het voetbalseizoen staan de toernooien weer op de agenda. De v.v. Heerde is van oudsher gespecialiseerd in het organiseren van jeugdtoernooien.

Helaas kan vv Heerde in 2018 maar 1 toernooi organiseren door het veranderende competitieschema. Daarom staat er in de maand juni het volgende  jeugdtoernooi op het programma.

Zaterdag 2 juni        JO9, JO10 & JO11 pupillentoernooi      

Graag nodigen wij uw vereniging uit om deel te nemen met een of meerdere teams van uw vereniging. We spelen deze dagen 7 vs 7 en we delen de poules op sterkte in. Tevens kijken ook naar de eindklassering van het afgelopen seizoen, zodat iedereen op zijn/haar niveau kan voetballen. Natuurlijk zijn ook meidenteams welkom op het toernooi. Plezier en een mooie afsluiting van het seizoen zullen de boventoon krijgen op deze dagen.

                 “ Elk 7 tal gaat ook met een beker naar huis ”   

In de bijlage treft u het inschrijfformulier. Hierop kunt u alle gegevens invullen en met hoeveel teams u wenst te komen.

De inschrijving sluit op 1 mei 2018. Wij bevestigen uw inschrijven zo spoedig mogelijk per e-mail. Ook zenden wij de poule-indeling, regelement etc. per e-mail naar uw toe.

Indien u vragen heeft of informatie wilt hebben, neem contact op met bovenstaande gegevens.

Wij hopen u te mogen begroeten op ons mooie sportpark.

Met vriendelijke sportgroeten,

Namens toernooicommissie v.v.Heerde 

Klik hier voor het inschrijfformulier

Onze club in beeld

v.v. Heerde in cijfers

1912
Sinds
465
Leden
7
Seniorenteams
15
Jeugdteams
606
Likes
1295
Volgers