Voorbeschouwing Heerde - Ruinerwold

donderdag 29 maart 2018
Speelronde 20 geeft de app van Voetbal.nl aan. Echter is het voor Heerde, maar ook voor Ruinerwold pas de 17e wedstrijd van deze competitie. Heerde speelt dit paasweekend met name om de bittere nasmaak van de uitwedstrijd tegen en in Beilen weg te spoelen. Heerde kwam thuis met 3-0 nederlaag, waar de 4 wedstrijden daarvoor allen in winst zijn omgezet. Een koude douche voor de geel-zwarten, die daardoor VKW steeds verder weg zien lopen richting een mogelijk kampioenschap.

Ruinerwold speelde 1-1 gelijk en bivakkeert daardoor op de 13 en een na laatste plek op de ranglijst. Ruinerwold is wel bezig met een opmars. De laatste 3 wedstrijden leverden 7 punten op in de strijd tegen degradatie. Heerde is dan ook gewaarschuwd, maar kan door de eigen uitgangspositie vrijuit spelen. Interessante uitgangspunten die ongetwijfeld zorgen voor een spannende krachtmeting op Sportpark Molenbeek.
Veel plezier bij deze wedstrijd, welke wordt geleid door scheidsrechter Smeenk.

Balsponsor
In het seizoen 2017-2018 hebben verschillende balsponsoren zich verbonden aan de thuiswedstrijden van VV Heerde. De balsponsor van zondag is:
Schildersbedrijf Berghorst.  Schildersbedrijf Berghorst is een Schildersbedrijf die zich bezig houdt met zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Wij werken met uitstekende vakmensen, zorgen ervoor dat iedere opdracht met de nodige zorgvuldigheid en naar alle tevredenheid wordt uitgevoerd. www.berghorstschilderwerken.nl

Wedstrijdsponsor
De wedstrijdsponsoren van dit seizoen zijn greep uit verschillende trouwe sponsoren die V.V. Heerde een warm hart toedragen. Zondag zijn dat:

Hallo Reclamebedrijf
Vakfoto Van der Beek