Heerde JO19-1 wint weer uit met 5-3 van Heeten JO19-1

maandag 23 april 2018

De Heerdenaren moesten dit keer uit naar Heeten, die net een plaatsje boven ons stond. We begonnen prima, het was Daan die een prima voorzet gaf op Tobias die er net niet zijn voet tegen aan kon krijgen, dat was jammer. We waren voetballend beter, alleen Heeten was fysiek en fel.

Het was een corner van Heeten die werd weggekopt, maar kwam voor de voeten van de tegenstander die hem prima inschoot, 1-0 voor Heeten. Daan die een plaag was voor de verdediging van Heeten was niet af te stoppen, door de verdedigers werd hij onderuit gehaald in het strafschop gebied en we kregen een strafschop, die werd prima ingeschoten door Daan 1-1.

We kregen weer de deksel op de neus door weer een afvallende bal en kwamen weer achter met 2-1.

Maar de geelzwarten gaven zich niet gewonnen, het was Jaro met goed doorzetten en een mooie actie, de 2-2 voor Heerde.

Vlak voor de rust konden we via een strafschop zelfs op voorsprong komen, maar werd jammer genoeg gemist door Daan.

We kregen nog een mooie kans via Dion, maar deze ging net tegen de keeper aan, dus gingen we rusten met 2-2.

De technische staf kwam met de bekende peptalk, Dion, Tobias en Gerrit gingen eruit en Sobhan, Ronald en Jorrik kwamen er in.

De tweede helft begon niet zo goed, we kwamen achter met 3-2. We dachten nu is het gebeurd, maar we hebben altijd nog Daan, de Speedie Gonzales van Heerde die de 3-3 maakte en toen was het alles of niets. Sobhan scoorde uit een goed genomen corner 4-3 en het slot was weer voor Daan die prima bediend werd door Sobhan en het werd 5-3, dit was tevens de eindstand. We staan nu op de vierde plek en we gaan goed, het spel kan nog beter, maar wel veerkracht getoond.  Nog een minpuntje (zie hadn geen hakkebaln en oak geen patat, alleen worst, moar ik goa nie verteln wat Richard doar mee eh doan hef ) Volgende week weer uit naar SDOL JO19 uit Luttenberg.

Groet D.v.V.