Heerde JO19 -1 wint opnieuw uit met 3-1 van SDOL JO19-1

maandag 30 april 2018

Wij moesten dit keer uit naar Luttenberg, het was wel zwaar want de spelers van ons hadden koningsdag nog in de benen zitten.

Daar had de thuisploeg geen last van gehad, want in Luttenberg was alles s`avonds om zeven uur al afgelopen.

Dan nu de wedstrijd: Tom had last van een blessure en Ronald terug komend van een blessure op de bank begonnen we aan de wedstrijd.

Het werd een lastige wedstrijd met veel strijd en duels, het was een bal van Jorrik op Dion, die hem voorgaf op Daan, die hem gaf op Tobias die hem snoeihard inschoot (Die keeper had de handschoenen in de brand stoan) 1-0 voor de geel zwarte brigade.

We kregen nog kansen, maar het bleef een moeilijke pot. Het was Dion die van eigen helft de bal over de verdediger wipte en er van door ging (nog een Speedy Gonzales in ons team) en hem heel mooi binnenschoot en vlak voor rust zorgde dat Heerde op 2-0 voor kwam.

Daan had nog wel kans, maar we gingen de rust in met 2-0 voor en de trainert en technisch staf hielden de bekende peptalk, en zo gingen we de tweede helft in.

De tweede helft heb ik de Heerdenaren zien spelen zoals ik het nog niet gezien heb. Gerrit won alle duels, alles en alles voor elkaar over hebben om te winnen.

Daan werd een paar keer schandalig geraakt, maar we hielden onze rug recht. We kwamen aan het eind nog wel in de problemen door een vrije trap die erin ging, Zo kwam SDOL nog op 2-1, maar het slot was weer voor Heerde. Via Michel werd Dylan gevonden die hem prima inschoot 3-1. De laatste 3 uitwedstrijden gewonnen, nu op plek 3 met een wedstrijd minder, maar belangrijker; ik heb een hecht team gezien wat goed in elkaar zit, Rico als aanvoerder voorop in de strijd,  Gerrit prima gespeeld en Jorrik. Kan ze eigenlijk allemaal opnoemen, super gespeeld, ben trots op jullie.

Oja nog een klein minpuntje, zie hadn ahweer geen hakkebaln, oak geen bitterbaln, wel een broodje hamburger, dus toen most det der moar in.

Volgende week vrij, 12 mei thuis tegen Bequick `28, zien dat we dit thuis door kunnen zetten.

Groet D.v.V.