Meiden D1 verliest van IJVV MD1D 0-7

zondag 08 november 2015

Op een warm en herfstachtig sportpark Molenbeek was het hard werken tegen de koploper uit IJsselmuiden en er was ook geen moment dat het geel & zwart niet haar best deed. Het mag gezegd worden dat onze verdediging weer prima in positie stond en bleef Heerde lang overeind maar toch waren de makkelijk scorende spitsen van IJVV in staat om vlak voor rust 3x zeer  doelgericht te werk te gaan. U raadt het al de ruststand was 0-3.

Na rust wist interim coach AFC Jan, de meiden weer op scherp te krijgen en ook nu gingen beide teams er weer hard maar fair tegen aan. Het was soms een komen en gaan voor onze verzorgster Esmeé die elke keer weer de moegestreden acteurs wist op te lappen. De mouwen werden nog hoger opgestroopt maar het net iets slimmer spelende rood wit ging  toch nog met een ruime 0-7 zege richting huis en eten wij kool op elke dag.

Volgende week speelt Heerde MD1 opnieuw thuis en de tegenstander heet dan Union Sport Vereniging uit Nieuwleusen aftrap 11:15 uur, graag tot dan.