Steun Heerde 2 in de strijd om het kampioenschap, geef je op voor de busreis!

donderdag 17 mei 2018
Aanstaande zondag hoopt Heerde 2 voor het eerst sinds minstens 20 jaar weer kampioen te worden. Na de promotie van het vlaggenschip vorig jaar kan er wederom een stukje geschiedenis bijgeschreven worden en is dit wederom een teken dat vv Heerde op de goede weg is.  De mannen hebben aan 1 punt tegen sv Vaassen genoeg om niet meer achterhaald te kunnen worden door de concurrentie.

De laatste weken is de basis gelegd voor het mogelijke kampioenschap door onder andere een 3-0 zege op naaste concurrent Voorwaarts. De daaropvolgende 11-1 zege tegen Wissel maakt dat de mannen ook nog eens een veel beter doelsaldo hebben.
Echter is er nog steeds dat ene punt nodig om de kurken te laten knallen.
Het 2e team kan daar alle steun bij gebruiken en roept dan ook iedereen die Heerde een warm hart toedraagt op om aanstaande zondag (1e pinksterdag) mee te reizen naar Vaassen. Voor € 5,- pp kunt u mee met de spelersbus. De bus vertrekt tegen 08.50 uur en zal na de wedstrijd terug keren naar Sportpark Molenbeek. Opgeven kan via een WhatsApp of SMS bericht bij Maurice via 0610642514.

Samengevat:

Wedstrijd: Vaassen 2 - Heerde 2
Vertrek bus: 08:50 uur
Kosten: € 5,- pp
Opgeven: sms/WhatsApp naar 0610642514
Betaling: op de dag zelf bij de bus.

Steun de boys van het 2e in hun strijd om het kampioenschap!