Heerde JO19-1 wint uit met 8-1 van CSV`28 JO19-1

maandag 28 mei 2018

De laatste wedstrijd van dit seizoen moesten we uit naar CSV`28, we begonnen zonder Gerrit (die was een weekendje weg) en Sobhan was ook niet aanwezig, daarom Davy van de B1 gevraagd. Onze trainert Edwin moest op de kar, want zijn zoontje was kampioen geworden, nu de wedstrijd: We begonnen niet zo sterk, het was CSV wat de betere kansen kreeg en wij kwamen zelfs achter met 1-0, maar we hebben laten zien dat we niet opgeven en vaak van een achterstand terug komen, het was tegen het einde van de tweede helft dat onze Daan onderuit werd gehaald in het strafschopgebied, een zuiver penalty, maar tot onze verrassing geen kaart (die keal die mut noar pearl)

Het was Michel die hem mocht nemen (dat giet zo bie ons: Daan vraog an Michel; zit ie in de wedstrijd? Michel zegt ja, ieje dan? Dan moar papier steen schaar doen, en Michel kwam as winnaar uut de busse ) en dat deed hij prima zo werd het 1-1.

Vlak voor de pauze was het Speedy Gonzales Daan die de 2-1 op het scorebord noteerde en toen was het rust.

Hier volgde de bekende peptalk van de interim trainerts Henk en Henk en William.

De tweede helft moest Jorrik met een blessure eruit, Dylan kwam er voor hem in, en later viel Davy ook nog in voor Tom.

De tweede helft gingen we voetballen en we lieten ze alle hoeken van het veld zien, het was Jaro die mis trapte en de scheidsrechter gaf rood voor natrappen, een hele rare beslissing, maar zelfs met tien zijn de geel-zwarten niet te stoppen. Daan die er vandoor ging met de bal, er moest twee man aan te pas komen, maar hij was niet te stoppen en gaf een mooie voorzet, afgerond door Davy 3-1. Het werd door Dylan 4-1, Daan noteerde de 5-1, en het was weer Dylan die met een mooi schot 6-1 maakte. Het was wederom Daan die met een sprint de 7-1 maakte, en  het slot was voor Dion die helemaal van achter gekomen was en de 8-1 op het scorebord zette (score van knvb klopt niet, ik zal de scheids is een telraam kopen)

Mooi slot zo (ik heb a heurd dat sommige mense zegn: loat Edwin altied moar op die karre bliefm zitn, was dat noe Hanno of Marinus, bent roddels heur, doar stoak nie achter) Volgend seizoen zullen we zien wat het wordt, jammer genoeg stoppen Jorni, Tom en Gerrit, en Jaro gaat naar Epe. We zullen ze missen en wensen ze veel geluk toe. En ze kunnen natuurlijk altijd terug komen. Het was een leuk seizoen, de derde plek op maar drie punten van de koploper, klasse gedaan boys!

Fijne vakantie alvast groetjes D.v.V.