Dames vvHeerde winnen laatste wedstrijd van seizoen met 2-0 van SEH vr 1

dinsdag 29 mei 2018

Zaterdag 26 mei stond er voor de dames de laatste competitie wedstrijd uit bij SEH vr 1 op het programma.

We begonnen in de volgende opstelling

Doel Mies achter vlnr Willem Daphne(  Mandy en Jorien( Suus) midden Diann Sandra Gemma voor Romee Anita( Hennie) en Niamh wissels Domi Suus en Henny

Gezien het weer was het aardig afzien voor de dames die op het 2e kunstgrasveld moesten aantreden.

Vanaf het begin zetten de dames SEH onder druk al snel kwamen hierdoor de eerste mogelijkheden. Ondanks de hitte wilden de dames maar 1 ding en dat was de 3 punten meenemen.

En dat lukte zonder echt tot het uiterste te hoeven  gaan.

In de eerste helft was het Niamh, die na een schot van Gemma onder de keepster  door en via de paal het veld weer inkwam, alert reageerde en de bal binnen tikte.0-1

In de rest van de wedstrijd waren de dames heer en meester al stond het vizier niet op scherp. We moesten wachten tot de 2e helft waar Domi via een steekpass alleen voor de keepster uitkwam en deze met een lob verbouwereerd achterliet.0-2

Al met al een mooi seizoen welke word af gesloten met een 3e plek. Wel ben ik zeer tevreden dat de minste doelpunten tegen hebben en de minste verliespartijen. Waar tegenover staat dat we 3 x hebben gelijk gespeeld.

Doelgemiddelde van 75 voor en 27 tegen  na 22 wedstrijden.

Hierbij wil ik een ieder bedanken die in wat voor vorm ook iets voor de dames hebben betekend, zoals vlaggen maar ook de toerschouwers die ons de laatste wedstrijden hebben gesteund. Wat helaas niet het gewenste effect (kampioenschap) heeft opgeleverd.

Ik wens u allen verder een aangename vakantie toe en hoop u weer in de nieuwe beker en competitie van dienst te kunnen zijn.