Nieuws

J015-1 WINT ZINDERENDE BEKERFINALE !!

maandag 11 juni 2018

 

We schrijven zaterdag 02 juni 2018, de laatste officiële wedstrijd van de J015-1.

En niet zomaar een wedstrijd , NEE de KNVB-BEKERFINALE!

Na een geweldig seizoen te hebben gedraaid, zowel na-als voorjaarskampioen kon er vandaag de 3e hoofdprijs gewonnen worden. In Zeewolde werd op neutraal terrein tegen Mariënberg gespeeld. Een tegenstander, die het, in het hele seizoen ook goed heeft gedaan, ook 2x kampioen en bekerfinale, dussss…… Om 10.45uur is het verzamelen bij het clubhuis van vvHeerde, waar we gezamenlijk met een “luxe” touringcar vertrekken richting Zeewolde. Aan alles was gedacht: Een lunchpakketje voor onderweg om op het veld optimaal te kunnen presteren….. Strakke koppies bij de boys, ook sommige ouders voelden de oplopende druk..…

Aangekomen op Sportpark De Horst werd er begonnen aan de voorbereiding..… Nog steeds strakke koppies..… De jongens en begeleiding waren er klaar voor….. 13.00uur de aftrap, met een bijzondere aanvoerdersband, die speciaal voor deze wedstrijd was gemaakt door Jan, waarvoor dank…. De geel/zwarte boys namen vanaf minuut 1 het heft in handen, voetballen met overwicht, maar Mariënberg liet zich niet onbetuigd met messcherpe counters. Na enkele goed uitgespeelde kansen wou de bal er niet in. En een oude voetbalwet….. Marienberg komt op 1-0 voor, totaal tegen de verhouding in…..  Een domper…..  Maar Heerde pakt de draad meteen weer op en komen binnen “no time” op 1-1 door een goede goal van Dennis. Dan gaan we rusten….. Na rust hetzelfde spelbeeld: Heerde voetballend beter, Marienberg blijft gevaarlijk. Nog even met 10 man gele kaart voor onze laatste man….. wat wel nuttig was, maar billenknijpen….. waarna de prima leidende scheids een eind maakte aan de reguliere speeltijd….. Pennels…..

In de halve finale hebben we hiermee ook gewonnen, maar resultaten uit het verleden……

Heerde begint: 1-0 door Sylvan

Milan pakt de 1e penalty van Mariënberg

2-0 Julian

2-1 Mariënberg

3-1 Dylan

3-2 Mariënberg

Helaas miste Maarten na een prima gespeelde wedstrijd

Marienberg kan gelijk komen maar schiet over.

Dan is het de beurt aan Bryan en hij schiet keurig binnen!!

 

DE BEKER IS EEN FEIT!!! Net zoals het hele afgelopen seizoen en prima teamprestatie: Een voor allen, allen voor een. Na in Zeewolde een klein feestje te hebben gevierd, terug naar onze vvHeerde met afsluitend de BBQ, leuke herinnering voor de boys en veel gezelligheid. De Triple! Geweldige prestatie, na een seizoen waar onze boys allemaal weer stappen hebben gemaakt. De toekomst voor vvHeerde is weer rooskleuriger geworden….

Tot slot nog een bedankje voor allen die dit mogelijk hebben gemaakt: spelers, begeleiding, ouders en sponsoren, zonder jullie steun en inzet was deze Topprestatie niet mogelijk geweest.

Allen een goede vakantie, maar eerst nog afsluitdag op 24 juni waar C1 nog effe in het zonnetje wordt gezet.

Een trotse liefhebber

Onze club in beeld

v.v. Heerde in cijfers

1912
Sinds
465
Leden
7
Seniorenteams
15
Jeugdteams
606
Likes
1295
Volgers