Heerde JO19 -1 wint eerste bekerwedstrijd met 3-0 van Beekbergen JO19-1.

maandag 03 september 2018

Zonder een oefenwedstrijd in de benen moesten we uit aantreden tegen Beekbergen voor de beker. Dat werd puzzelen voor Henk met de opstelling, omdat er  nieuwe jongens bijgekomen waren. Het ging naar omstandigheden goed, we kwamen via Dion met een mooi schot met links nog wel op 1-0 en dat was al vroeg in de wedstrijd. We kwamen voor de rust via Dylan op 2-0.

Dit was tevens de ruststand, Henk kon daardoor rustig aan de thee.

Het was na de rust opnieuw de geelzwarten die de bal goed rond lieten gaan.

Het was Julian die via Dylan de bal kreeg en de 3-0 binnen tikte voor Heerde.

We kwamen nog een keer goed weg met een kopbal op de lat maar dat liep goed af ,dus de eindstand werd 3-0 voor onze jongens. Allemaal goed gedaan, Jur achterin met Jorrik en Ronald, iedereen heeft prima gewerkt.

Moet nog een klein minpuntje zeggen, verleden jaar hadden wij het zo goed voor elkaar met een grensrechter, 2 trainers en een materiaalman, en nu lijkt het wel of het niet zo belangrijk is wat er met JO19 gebeurd. Ik snap dat het allemaal lastig te regelen is, en dat geldt niet alleen voor JO19 maar voor alle jeugd. Het is de toekomst voor de vereniging. We zoeken sowieso nog een grensrechter, dit mag ook alleen voor de thuiswedstrijden. Volgende week voor de Beker tegen Victoria Boys om half drie. Groet D.v.V.