D2 dendert door!

zondag 15 november 2015

In alle vroegte ging het D2 team richting Apeldoorn, om te spelen tegen nummer laatst op de ranglijst WSV. Tijdens de wedstrijd bespreking was de opdracht van trainer Henk Hulleman heel duidelijk, vanaf de aftrap volle bak. Iedereen wil winnen van de koploper!

De tegenstander niet de kans geven te gaan voetballen. Achmed en Wouter ging vanaf de aftrap storen, daar achter Joep, Fares, Brian en Mark, achterin Florian (zekerheid) aanvoerder Iris, Marlon, Jannes en Noah in de goal. Heerde zette WSV vast op eigen helft en bleef aanvallen. Na een tijdje was het zover 0-1 door onze Mark. Frisse krachten Mathijs en Gertjan bleven zorgen voor druk in de achterhoede van de tegenstander, Heerde liep comfortabel uit tot de rust 0-4. Na rust eenzelfde speelbeeld, op de helft van de tegenstander, blijven aanvallen, veel kansen, eindstand 1-10. In de laatste minuut met Noah in de spits en Jannes in de goal.