Complete off-day voor Heerde in Lemelerveld

maandag 29 oktober 2018

Na een prima wedstrijd vorige week tegen koploper Dalfsen ging Heerde deze speelronde vol goede moed richting Lemelerveld. Van deze goede moed was echter al snel weinig meer over. De geel-zwarten legden een dramatische wedstrijd op de mat. Al binnen het kwartier keek het tegen een 3-0 achterstand aan. De thuisploeg werd geen strobreed in de weg gelegd. Vlak voor de thee werd de ruststand op 4-0 bepaald.

Ook na rust was het al snel raak voor Lemelerveld, deze keer vanaf de penaltystip. Voor Heerde was de lijdensweg lang met nog 40 minuten te gaan. In de slotfase wist Lemelerveld nog uit te lopen naar een 7-0 eindstand. Heerde heeft een week de tijd om de wonden te likken, in de spiegel te kijken en zich te herpakken voor de thuiswedstrijd van volgende week tegen SC Emmeloord.

Opstelling VV Heerde: Vincent Mosterd, Dewi van Velsen, Timo Olde Olthof ©, Maarten Tuin, Michael Wolf, Dennis Calkhoven, Raoul Wijenberg, Corstiaan Altenburg, Nick Schurink, Stijn Rorije, Michel Calkhoven