Bowlen dames 1

donderdag 01 november 2018

Woensdagavond 31 oktober gingen de  dames van de vvHeerde bowlen ipv trainen. Aangezien ze as zaterdag niet hoeven te spelen even de gedachten verzetten en er een gezellige boel van maken.

Om 19.45 uur verzamelden de dames zich bij De Koerberg en gezamenlijk gingen we naar binnen.

Er waren in totaal 17 dames en de trainert waarvan er 2 niet meededen met het bowlen, tevens waren er helaas  een paar dames afwezig ivm andere bezigheden.

Er werd gebowld op 3 banen met 2x 5 en 1x 6 personen. Vanaf het begin werd er fanatiek door de dames gegooid. Enkele raakten pas na 6 maal gooien een enkele kegel en stonden na 5 x gooien op nog geen 30 punten.

Al snel bleek dat er 5 dames waren die de eerste rondes niet voor elkaar onderdeden.

Tevens was er een die in de 8e beurt haar 1e en enige strike van haar leven gooide en toch maar op 45 punten eindigde.

Tot op de laatste beurt bleef het spannend wie er  met de 1e prijs vandoor ging.

Uiteindelijk was het Sandra die met een punten aantal van 101 de 1e prijs voor zich op eiste.

Nieuwkomer Lieke werd tweede met 89 punten en Domi werd 3e met 1 punt minder 88.

De poedelprijs die overigens nog uitgedeeld moet worden was voor Alma van Loo met 36 punten.

Tevens hebben de dames er een selectie speelster bij Romy Hofman heeft overschrijving aangevraagd. Zij komt van SEH O19. Welkom Romy

Al met al een gezellige avond die voorbij vloog.

Dames bedankt voor de avond.