vvHeerde vr 1 verliest geflatteerd van EMMS/scLUTTEN vr 1 (7-3)

maandag 12 november 2018

Zaterdag 10 november stond er voor de Heerder dames een uitwedstrijd in Slagharen tegen EMMS/SCLUTTEN vr 1 op het programma.

De dames moesten zich al vroeg op sportpark verzamelen. Om 09.15 uur vertrokken zij richting Slagharen.

Om 11.00 uur was de aanvang. We begonnen in de volgende opstelling.

Doel Daphne achter vlnr Willem, Elies, sandra en Lieke midden vlnr Diann, Alma en Gemma voor vlnr Romee, Suus en Nianh wissels Domi, Ilse en Romy die voor het eerst bij de selectie zat en zodoende haar debuut in het GeelZwarte shirt maakte. Afwezig Mies, Jorien, Iris, Marlon, Dirna, Juul en Hanne.

In de 9e minuut kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Bij een diepe bal kwam een aanvalster net eerder bij de bal en kon deze langs de uitlopende Daphne in het doel plaatsen.

In de 15e minuut viel de verdiende gelijkmaker. Een diepe bal van Gemma op de diepgaande Niamh werd door haar met een ziedend schot binnenkant 1e  paal binnen geschoten. De bal ging via binnenkant paal en via het net bij de 2e paal het veld weer in waardoor er een beetje verwarring optrad, maar de assistent van de thuisploeg wees naar het midden.1-1

Hierna waren de ploegen aan elkaar gewaagd en ging het op en neer qua spel.

In de 25e minuut wist de thuisploeg de stand op 2-1 te brengen.

Hierna volgden enkele wissels. Domi kwam voor Romee, Ilse voor Alma en Romy voor Lieke.

De thuisploeg kreeg nog een enorme kans om de stand op 3-1 te brengen, maar gelukkig voor ons schoten ze de bal op de lat.

Hierna kwam Niamh net een teenlengte te kort om een pass van Diann binnen te schieten.

In de rust volgden weer wat wissels. Na rust werd het al snel 3-1. De bal werd simpel verspeeld  en de thuisclub strafte dit direct af. Niet veel later werd het zelfs 4-1. Een speelster van de thuisclub kreeg de bal aangespeeld en schoot harde en hoog raak Daphne kansloos latende.

In de 65e minuut werd het nog erger na een misvestrand scoorde de thuisploeg zelfs de 5-1.

In dezelfde minuut was het Gemma, die na een aanval via Niamh die diep werd gestuurd en de bal goed terug trok en Sandra op de keepster schoot, de bal in de rebound het doel in deponeerde. 5-2

Even later werd het zelfs 6-2.

Domi maakte er 6-3 van  nadat Sandra de keepster de bal ontfutselde en deze terug legde op Domi. Zij passeerde de keepster met een mooie boog over haar heen.

In de 81e minuut werd de einstand door de thuisclub op 7-3 gebracht.

Al met al een geflatteerde nederlaag die gezien het veldspel niet nodig was geweest.

Diann en Ilse werden verkozen tot Woman off the matches.

Volgende week staat er een oefenwedstrijd op het programma tegen sc Teuge aanvang 14.30 uur. Dit omdat onze competitietegenstandster een baaldag heeft opgenomen.