Dames vvHeerde verliezen oefenduel 1-3 van sp Teuge

dinsdag 20 november 2018

Zaterdag 17 nov stond er een oefenduel voor de dames op het programma. Tegenstander van die middag was eveneens uitkomende in de 4e klas sp Teuge vr1.

We hadden deze middag een ruime selectie. Maar liefst 17 speelsters waren beschikbaar. Waarvan Hannelore en Marlon het laatste kwartier in actie kwamen na een jaar blessureleed. Tevens kon ook Jorien weer wat minuten maken na een knie blessure.

We begonnen in de volgende opstelling. Doel Mies achter vlnr Willem Alma Elies en Romy. Midden vlnr Diann Sandra en Gemma voor vlnr Romee Domi en Niamh. Wissels Lieke, Suus, Jorien, Ilse, Hanne en Marlon.

De wedstrijd was vanaf begin gelijkwaardig. De eerste kans was voor sp Teuge, een schot vanaf de 16 spatte op de paal uiteen. Hierna werd er vooral op het middenveld de duels uitgevochten. Heerde  kwam op 1-0 door Domi die wist te profiteren na een hoekschop.  Sp Teuge kreeg de bal niet goed weg en via Gemma kwam de bal bij Domi en zij schoot de bal in het doel. Hierna ontspon zich een mooi duel wat aan beide kanten wat kansen opleverde. Op slag van rust wist Sp Teuge gepriegel in de achterhoede af t straffen door de bal vanaf ca 20 meter langs de duikende Mies te schieten. 1-1

De 2e helft was een kopie van de 1e. het spel ging op en neer. Toch creëerden  de dames niet veel kansen mede door de vele wisselingen en ook dat wat dames op voor hun onbekende posities moesten spelen. Zo heeft een ieder bijna hetzelfde aantal minuten gemaakt.

In de laastste 5 minuten wist sp Teuge nog 2x te scoren na wat getreuzel om de bal weg te werken.

As woensdag spelen de dames wederom een oefenwedstrijd. Ditmaal tegen VIOS Vaassen aanvang 19.45 uur op sportpark Molenbeek te Heerde