Heerder dames verliezen ruim van Vios Vaassen 1-7

donderdag 22 november 2018

Woensdagavond 21 Nov stond er voor de dames een oefenwedstrijd tegen Vios Vaassen op het programma. Ook zij spelen in de 4e klasse.

We begonnen in de volgende opstelling

Doel Mies achter Willem Daphne Alma en Lieke midden Diann Gemma en Suus voor Domi Sandra en Niamh. Wissels Romy, Romee, Jorien en ilse.

De wedstrijd begon voor de Heerder dames al in de 6e minuut tikte Domi de bal in de rebound binnen na een aanval via Niamh en Sandra.

Hierna ontspon zich een op en neer gaande wedstrijd waarbij beide ploegen kansen kregen. Mies keepte wederom een degelijke partij en voorkwam menig tegentreffer. Aan de andere kant wisten de dames de keepster niet meer te passeren.  Na ca 20  minuten werd Vios steeds sterker en dit resulteerde al snel in de gelijkmaker(23e m). In de 40e minuut wist Vios op voorsprong te komen uit een hoekschop(Kopbal) 1-2

In de 2e helft kwamen de dames er maar mondjesmaat uit. De dames van Vios hadden het beste van het spel en schroefden het tempo op. Hierdoor vielen er in het laatste half uur 5 doelpunten waardoor de eindstand op 1-7 kwam.. Toch kregen de Heerder dames wel enkele goede kansen om de score wat dragelijker te maken maar het vizier stond vanavond helaas niet op scherp.

As zaterdag hebben de dames geen wedstrijd. De eerst volgende wedstrijd staat voor 1 Dec op het programma. vvHeerde vr 1 – Go Ahead k vr 1 aanvang 14.30 uur.