Voorbeschouwing Heerde - Beilen

vrijdag 23 november 2018

Na de oorwassing in en tegen Lemelerveld was het aan de mannen van Bardy Verhoef om zich op te richten. Dat was niet aan dovemans oren gericht. Na een klinkende 3-0 thuisoverwinning tegen Emmeloord konden geel-zwarten ook het complex van Asser Boys na een 1-4 overwinning met 3 punten in de tas en opgeheven hoofd achter zich laten. Daardoor start Heerde vol zelfvertrouwen aan deze 9e speelronde, waarbij het de aansluiting lijkt te vinden bij de top in deze noordelijke 2e klasse. Zeker wanneer tegenstander Beilen aan de zegekar wordt gebonden.

Beilen kent een moeizame periode met 1 punt uit de laatste 2 wedstrijden, waarbij de Drentse ploeg daarvoor de zeges makkelijker aaneenreeg. Beilen is er dan ook alles aan gelegen om de overwinning uit het vuur te slepen en de aansluiting te behouden. Alle ingrediënten voor een spannende herfstpot op het altijd sfeervolle Sportpark Molenbeek. De wedstrijd staat onder de leiding van De heer Knol.

Balsponsoren:
Automobielbedrijf Eilander