Bardy Verhoef ook trainer V.V. Heerde seizoen 2019-2020

dinsdag 04 december 2018

Afgelopen periode hebben er gesprekken plaats gevonden tussen de spelers en de technische commissie aangaande het seizoen 2019-2020. De V.V. Heerde is trots te mogen vertellen dat hoofdtrainer Bardy Verhoef ook het seizoen 2019-2020 verbonden zal zijn aan onze mooie club. De spreekwoordelijke 'klik' is nog steeds aanwezig en beide partijen zien genoeg uitdaging om nog voor een 4e seizoen samen te werken. Daarnaast is er afgelopen seizoenen veel jeugd ingepast en het is de uitdaging om dit te blijven voortzetten.

Sinds de aanstelling van Verhoef in 2016 zit het 1e elftal in de lift. In zijn eerste jaar is er promotie bewerkstelligd en acteert het sinds 35 jaar weer in de 2e klasse. Waar vorig seizoen nacompetitie voor de 1e klasse op een haar na niet werd bereikt met uiteindelijk een keurige 4e plaats, gaat het dit seizoen na een wat 'stroevere' start goed. Heerde bekleedt momenteel een 3e plaats in de 2e klasse L.

Het bestuur, de technische commissie, trainer Verhoef, de spelers en staf zijn verheugd om langer aan elkaar te zijn verbonden.