Voorbeschouwing Heerde - Valthermond

vrijdag 07 december 2018

In de voorbeschouwing van de vorige thuiswedstrijd werd al gerept over de wederopstanding van het vlaggenschip van de Geel-Zwarten. Ondertussen neemt de deze wederopstanding de vorm van een regelrechte serie aan. Na 4 overwinningen op rij vindt de equipe van trainer Bardy Verhoef zich terug op een verdienstelijke 3 plaats achter de duidelijk afgescheiden top 2. Om deze serie door te zetten dient vandaag Valthermond aan de zegekar gebonden te worden. Alweer een directe concurrent die op bezoek komt. Een concurrent die vorige week de punten niet in eigen huis wist te houden tegen nummer 2 Lemelerveld. Ongetwijfeld wil het Drentse team de GeelZwarten het vuur aan de schenen leggen om de serie te doorbreken.

Voor Heerde zal het met name te doen zijn om de verlenging van de trainer Bardy Verhoef te vieren. Heerde en de Apeldoornse trainer gaan nog een jaar verder met de succesvolle samenwerking. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Van Zuuk.

Balsponsor
Julianatoren (www.julianatoren.nl)