vvHeerde vr 1 verliezen met 10-0 van koploper Gramsbergen vr 1.

maandag 10 december 2018

Zaterdag 8 December stond er voor de dames van de vvHeerde een uitwedstrijd in en tegen Gramsbergen vr 1 op het programma.

Over deze wedstrijd kunnen we kort en krachtig zijn. De dames van Gramsbergen waren deze middag misschien wel 2a 3 maten te groot voor de Heerder dames. Op alle facetten waren de gastvrouwen beter.  Bij rust stond het 7-0. Na de rust herstelden de dames zich enigszins en creëerden ook een aantal mogelijkheden welke niet werden verzilverd.

Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop. 7 wedstrijden gespeeld in de competitie waarvan er 2 zijn omgezet in winst en er 1x een gelijkspel werd behaald. Echter 1 club (Berkum vr 3) heeft zich teruggetrokken uit de competitie zodat we 1 winstpartij minder hebben en dus ook 3 punten.

We hebben nu 4 punten bijeen gespeeld en staan daarmee laatste in de stand met 4 punten.

We gaan nu de winterstop in en op maandag 7 januari zal de training weer beginnen. Op 20 januari staat er voor de dames de 1e oefenwedstrijd op het programma uit naar VEVO vr 1 aanvang 14.30 uur.

Hierbij wil ik een ieder bedanken die de dames hebben gesteund de afgelopen weken. Met name Jan van Huffelen die en paar trainingen van mij heeft overgenomen en de nodige vlagbeurten heeft gedaan.

Ik wens een ieder fijne kerstdagen en een voorspoedig en sportief 2019 toe.

hvd