‘t Harde D2 – VV Heerde D2

dinsdag 25 augustus 2015

Afgelopen zaterdag bleek al snel dat VV Heerde D2 een leuk team heeft het komende voetbalseizoen. De selectie bestaat uit louter fanatieke voetballers, goede zin, perfecte mentaliteit en voetballend vermogen. Tegen ’t Harde hebben we goed gevoetbald en laat in de tweede helft verloren.

De eerste helft ging het gelijk op, Heerde had meer kansen en kwam ongelukkig op achterstand. De gelijkmaker hing lange tijd in de lucht. Ahmed zijn geweldige goal werd zelfs afgekeurd! Gelukkig bracht Wouter ons langszij en ging Heerde de rust in met een 1 – 1 stand.

Na rust had Heerde wederom het betere veldspel en de betere voetballers. Jammer genoeg kregen wij twee ongelukkige goals tegen.
De degelijke achterhoede bestaat uit Iris, Mark, Florian en Jannes. Florian en Mark deden het echt heel goed op de nieuwe posities. Jannes en Iris blijven vaste waarden waar je op kunt vertrouwen. Op het middenveld de echte voetballers Brian, Joris en Fares. Een genot om naar de jongens te kijken; passeren, passen en goed spel inzicht. De verrassing is dit seizoen de voorhoede met Ahmed, Wouter en Gertjan. Wat een leuke kerels met veel dreiging, doorzetten en mooie acties. Heerde komt dit seizoen nog heel ver!

Bekijk de foto's
‘t Harde D2 – VV Heerde D2