Het jaar 2018 voor v.v. Heerde

vrijdag 21 december 2018

Het jaar 2018 is alweer bijna teneinde. De winterstop voor het seizoen 2018 – 2019 is aanstaande. Ook in 2018 is er weer veel voetbalplezier bij onze vereniging v.v. Heerde beleefd, zowel jong als oud hadden veel plezier aan het spelletje en dat is mooi. Gelukkig zijn er niet al te veel blessures tijdens het voetballen ontstaan. Het gaat goed met v.v. Heerde, qua jeugd zijn we in leden gegroeid en de senioren blijven in ledenaantal stabiel, dat vind ik een verdienste van de club. Leuk om de mini’s te zien ballen, de extra meidenelftallen en senioren op de zondagmorgen. Fijn dat bij de start van het nieuwe seizoen ook een zaterdag seniorenelftal van start is gegaan. Geweldig dat Dick van de Put  het trainerschap op zich heeft genomen, ondanks dat Dick als trainer na 30 jaar was gestopt. We zoeken echter voor deze jongens nog een elftalleider(s)! Fijn als u zich aanmeldt bij onze technische commissie, het zaterdagelftal is een gezellige groep jongens die graag wil voetballen. Ook dit jaar hebben wij weer nieuwe leden verwelkomd, in de zomerstop zijn een aantal voetballers van de diverse verengingen overgekomen, ook van harte welkom en veel voetbalplezier bij v.v. Heerde.

Dit kan niet allemaal zonder vrijwilligers, fijn dat jullie de club helpen waardoor kinderen van anderen kunnen voetballen, ouderen ongedwongen de bal laten rollen. Al dat plezier wordt door die vrijwilligers geregeld, VRIJWILLIGERS BEDANKT!! Goede voornemens voor 2019 en nog geen vrijwilliger, meld u als vrijwilliger van v.v. Heerde aan.

Ook in 2018 is er onderhoud gepleegd aan ons sportpark. Zo heeft een groep vrijwilligers onder begeleiding van Rein van Leeuwen het dak van de overdekte tribune dat uit asbest bestond, vervangen, een hele klus kan ik u zeggen. Door dit onderhoud ziet ons sportpark er toppie uit en leuk dat ik als voorzitter van andere verenigingen complimenten krijg. Ze zeggen: “Dan doe je het goed.”

In 2018 zijn we doorgegaan met het vormen van de commissies voor ondersteuning van het bestuur. Dit begint steeds beter te lopen, wilt u hierover meer informatie vraag dan iemand van het bestuur. Misschien vindt u het leuk om in de evenementen- en communicatiecommissie plaats te nemen of in de technische commissie of als vervangend wedstrijdsecretaris in de commissie secretariaat, vraag het bestuur.

Tevens sta ik stil bij het overlijden van twee (oud) leden, waaronder een erelid van onze supportersvereniging. Onze wedstrijdsecretaris was betrokken bij een zwaar ongeval. Hij ligt nog in het ziekenhuis. Ook aan hem en aan zijn familie denk ik en wens hem van harte beterschap.

Het bestuur is het afgelopen jaar druk met allerlei zaken geweest, waaronder privatisering van onze vereniging, financiële aspecten, AVG, KNVB,  etc. etc. Daarbij hebben we in het bestuur twee nieuwe leden mogen verwelkomen, namelijk Jeroen Muntinga als penningmeester en Vincent Lagendijk bestuurslid voor de kantinezaken. Jeroen is  tevens de coördinator voor de commissie Financiële zaken en Vincent doet samen met Maurice Kommer de coördinatie voor de commissie evenementen en communicatie. Voor 2019 gaat het bestuur verder samen met de andere voetbalverenigingen van de gemeente Heerde met de privatisering, vervanging van het dak van ons clubhuis, maar vooral zorgdragen dat het voetbalplezier en daarmee onze cultuur binnen v.v. Heerde blijft. Dat laatste doen we samen en met elkaar. Samen lol maken en voetballen, maar ook elkaar aanspreken op ongewenst gedrag!

Graag wil ik onze sponsoren bedanken voor de toewijding die zij met v.v. Heerde hebben, fijn dat jullie ons financieel ondersteunen, TOP!!

Ik wens jullie allen gezellige kersdagen en een fijne jaarwisseling. Daarbij een gezond en gelukkig 2019. Graag zie ik jullie op zondag 6 januari 2019 vanaf 15.00 uur in het clubhuis van v.v. Heerde voor de nieuwjaarsreceptie om gezamenlijk te proosten. Vanaf 12.00 uur organiseert het 1ste elftal onder leiding van onze hoofdtrainer een voetbalclinic voor de jeugdelftallen, zorg dat jij erbij bent.

Met sportieve groet,

Henk Kanter (voorzitter)