Nieuws

Voorbeschouwing Heerde - Erica

donderdag 17 januari 2019

Na een relatief korte winterstop zonder winterse ongemakken start Heerde zondag de 2e competitiehelft met een wedstrijd tegen Erica. Een winterstop waarin hard getraind is, maar waar ook ruimte was voor ontspanning. Heerde is al sinds 4 november ongeslagen. Het pak slaag in en tegen Lemelerveld heeft de Geel-zwarten wakker geschud. De serie daarna is indrukwekkend te noemen. 15 punten uit 5 wedstrijden, met een doelsaldo van 16 tegen 3 wat resulteert in een tussentijdse 3e plek.       

Erica lijkt gezien de stand een team in nood. 3 punten uit 11 wedstrijden kan een reden zijn om in paniek te raken. Het vertrouwen in de huidige trainer is echter onverminderd groot gezien de recente contractverlenging.

Alleen al daarom is het interessant om te zien of Erica hieruit inspiratie kan halen om het Heerde moeilijk te maken. Voor Heerde vooral zaak om de ingeslagen weg door te zetten zodat een plek in de top 3 ook aan het einde van de competitie haalbaar is. Alle ingrediënten voor een spannende wedstrijd, welke onder leiding staat van J. Lubberts. 

Balsponsoren:
Aan de Stegge Twello (www.adst.nl)
Schildersbedrijf Berghorst (www.berghorstschilderwerken.nl)


Wedstrijdsponsor:
Brasserie Meet & Eat (http://brasserie-meet-eat.nl/)

Onze club in beeld

v.v. Heerde in cijfers

1912
Sinds
465
Leden
7
Seniorenteams
15
Jeugdteams
606
Likes
1295
Volgers