Jeugd Darttoernooi VV Heerde

maandag 21 januari 2019

De supportervereniging van VV Heerde heeft een mooie avond georganiseerd voor de jeugdspelers. Onze gezellige kantine was omgetoverd tot een spannende dartarena. Afgelopen vrijdagavond hebben de voetballers van de teams onder 19, onder 17 en onder 15 tegen elkaar gestreden op het Heerde darttoernooi. Na de verschillende poulewedstrijden, rondes en halve finale was er de finale tussen Renzo (topper bij de B2) en Maarten en de wedstrijd op de 3de plek tussen Stan (zeer betrouwbare verdediger van de B2) en Patrick. Winnaar van het toernooi is geworden onze Renzo. Namens de supportersvereniging en het jeugdbestuur werden de prijzen uitgereikt. Een top avond voor de jeugd. Op de foto Patrick, Stan, Maarten en Renzo.