VV Heerde domineert Gemzenloop

maandag 21 januari 2019

Op uitnodiging van De Gemzen waren de jongens van het team onder 15 aanwezig bij de Atlantis Data Zwolse Bos Loop. De enthousiaste en zeker sportieve trainers Alex en Gert hebben het gehele team opgetrommeld. Het resultaat een groep vrolijke, lachende voetballers aan de start op de sintelbaan. Het geel/zwart was nadrukkelijk aanwezig. De jongens knalden weg, in een volle sprint richting de 1ste Hoorneveenseweg. Veel toeschouwers dachten dat houden die jongens nooit vol, dat gaat niet goedkomen. De loop vervolgde over de Kommersweg, 2de Hoorneveensweg, Heideweg, Veldweg richting finish. Tot ieder zijn verrassing was het Milan en Angelo aan de kop, met kort daarachter nog veel meer jeugd van onze voetbalclub. Op de sintelbaan werd het spannend waar het uitliep op een sprint, Angelo winnaar, nipt voor Milan. De uitslag is te vinden op de site van de De Gemzen. Later in de middag was er nog een prijs voor een goede bekende. Monigue Fibbe stond op het podium met een 3de plek op de halve marathon. Dit smaakt naar meer.