Voorbeschouwing Heerde - Dedemsvaart

donderdag 14 februari 2019
Vandaag ontvangt Heerde de gasten uit Dedemsvaart. Het is een treffen tussen de nummer 3 en 7 van de ranglijst. Voor Heerde kwam vorige week op bezoek bij Stadskanaal een zegereeks van maar liefst zeven wedstrijden tot een einde door een 1-1 gelijkspel. Neemt niet weg dat daardoor de formatie van trainer Bardy Verhoef inmiddels al 8 competitiewedstrijden op rij ongeslagen is. In Dedemsvaart treffen de geel-zwarten eveneens een ploeg in vorm. De oranjehemden wisten hun laatste drie competitiewedstrijden te winnen en scoorden daarin 13 doelpunten. Op voorhand lijkt Heerde – Dedemsvaart dus een affiche dat garant staat voor spektakel.

Opvallend is dat beide ploegen hun reeks begonnen na een flinke zeperd op bezoek bij Lemelerveld, de huidige koploper. Lemelerveld speelt dit weekend de topper tegen directe achtervolger Dalfsen, waardoor er voor Heerde deze middag, naast het winnen 3 punten, bij winst ook een aanval op de top-2 gedaan kan worden. Kortom, vele belangen spelen mee maar bovenal wenst het bestuur van VV Heerde u een prettige voetbalmiddag toe op ons mooie Sportpark Molenbeek.

Wedstrijdsponsoren
Hofman Bestratingen