vvHeerde vr 1 wint oefenduel 1-0

dinsdag 05 maart 2019

Maandagavond 4 maart stond er voor de Heerder dames weer eens een wedstrijd op het programma. Na 2 weken van (ski)vakantie voor sommige dames maar  weer eens een wedstrijdje spelen. Tegenstander van vanavond was EZC 84 vr 1 uit Epe uitkomend in de 5e klasse.

In de 1e helft waren de dames van de vvHeerde de bovenliggende partij. Echter de spitsen hadden het vizier nog niet op scherp staan. Menig 1 op 1 duels tegen de goed keepende keepster van EZC liep op niets uit.. Zelfs 3 maal een schietkans uit dezelfde aanval leverde geen doelpunt op. Ook EZC kreeg via de omschakeling een paar mogelijkheden maar onze keepster en achterhoede hadden de zaken goed voor elkaar.

Het begin van de 2e helft was EZC iets sterker en kregen ook een paar goede kansen. Ook hun voorwaartsen hadden het vizier nog niet op scherp staan.

Diep in de 2e helft was het Niamh die via een steekpass op snelheid werd gelanceerd en nu schoot ze komende vanaf de linkerkant hard en half hoog de bal bij de 1e paal binnen.

Een nuttige oefenwedstrijd waar alle dames bijna evenveel minuten hebben gemaakt.

As zaterdag spelen de dames een thuisduel tegen EMMS/Lutten vr 1 aanvang 14.30 uur. Deze tegenstander heeft 6 punten meer verzameld maar ook 2 wedstrijden meer gespeeld. Dus bij winst komen we op 3 punten met nog 2 inhaal duels voor de boeg.