vvHeerde vr 1 verliest oefenduel. 1-3

dinsdag 26 maart 2019

Zaterdag 23 Maart stond er voor de dames van de vvHeerde een oefenduel thuis tegen ASV Dronten vr 1 op het programma.

Aangezien onze keepster Mies iets later kwam stond Daphne het eerste half uur in het doel.achter vlnr willem,Alma, Elies en Marlon midden vlnr Dian, Sandra en Lieke voor vlnr Romy, Gemma en Niamh wissel  Suus.

Na een wat aftastend begin van beide kanten kwam de 0-1 pardoes uit de lucht vallen. Uit een ingooi werd de bal hoog richting het Heerder doel geschoten. Doelvrouwe Daphne kwam haar doel uit en de bal stuiterde precies voor haar en verdween zo over haar heen het doel in. Niet veel later viel de 1-1. Een diepe bal op onze snelle jelle en alleen voor de keepster maakte ze geen fout.

Hiervoor en erna kwamen de dames via de rechterkant een paar maal goed door. Maar werd er te snel of kwam de terug gelegde bal niet goed aan. Hier hadden de dames wel meer uit kunnen uithalen.

De 2e helft een feller en beter ASVD. Dat resulteerde uiteindelijk in de 1-2 en de 1-3.

Bij vlagen vooral in de 1e helft een goed spelend Heerde gezien wat voorin soms iets meer de rust en overzicht moet bewaren dan word het maken van doelpunten ook makkelijker. Hier gaan we maar een paar trainingen aan wijden .

As woensdagavond spelen de  dames een competitiewedstrijd thuis tegen svZwolle aanvang 19.45 uur.