Dames vvHeerde verliezen met 5-1

woensdag 10 april 2019

Zaterdag 6 April stond er voor de dames van de vvHeerde een uitwedstrijd in Kampen tegen Go Ahead k vr 1 op het programma.

Met in eerste instantie 13 man/vrouw gingen we op pad. Later sloot Suus(2e helft) nog aan.

We begonnen met de volgende opstelling aan de wedstrijd:

Doel Mies achter vlnr Willem Daphne Alma en Marlon midden vlnr Diann Sandra Lieke voor nlnr

Hanne Ilse en Niamh wissels Jorien Romee en Suus. Wegens ziekte, blessure  en andere beslommeringen waren Romy, Domi, Elies en Gemma niet aanwezig.

De wedstrijd was nog geen 10 minuten oud of de dames stonden met 2 -0 achter. Daarna herstelden de dames zich enigszins en kregen zelf ook een paar mogelijkheden. Uit een van de uitvallen kwam de bal bij de diepgaande Hanne terecht en zij kon alleen op de keepster van Go Ahead afgaan en scoorde beheerst de aansluitingstreffer.

Al snel in de 2e helft scoorden de gastvrouwen de 3-0. Hierna herpakten de dames zich enigszins en probeerden de thuisclub op eigen helft vast te zetten. Dit lukte bij tijd en wijle hierdoor kregen we via de zijkanten een paar mogelijkheden maar mede door het hobbelige en harde veld kwamen de beslissende passes niet goed aan.

In de 75e minuut verkeek Mies zich op terugspeelbal. Zij wou de bal met de voet aannemen, deze rolde over of onder haar voet door zo het doel in. 4-1 In de 82e minuut maakten de dames van Go Ahead de 5-1 wat tevens de einstand was. Domper was het uitvallen van Hannelore na weer haar knie te hebben verdraaid in een duel om de bal.

Na afloop maakte ze bekend dat ze per direct stop met voetballen. Gezien haar vorige lange blessure (kuitbeenbreuk,enkelbanden en kruisbandletsel) een begrijpelijke  keus.

As zaterdag spelen de dames een thuiswedstrijd, tegenstander is dan de koploper in de 4e klasse Gramsbergen vr 1 aanvang 14.30 uur.