G-voetbal bij vvHeerde

maandag 15 april 2019

Sinds enkele weken is bij de geel/zwarte voetbalvereniging Heerde ook G-voetbal mogelijk. Bij vvHeerde is iedereen welkom en proberen we het voetbal voor iedereen toegankelijk en plezierig te maken en te houden. vvHeerde staat midden in de maatschappij en heeft nu ook geïnvesteerd voor G-voetbal, alle spelers hebben een lichamelijke of verstandelijke beperking, maar het gaat erom, wat de spelers wel kunnen en dat wordt gestimuleerd. Het KNVB-motto is "Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet". En daar werkt vvHeerde graag aan mee en biedt een veilige omgeving, waar het voetbalspel volop door een ieder kan worden beoefend.

Onder leiding van de enthousiaste en vakkundige trainers Thomas en Frank met assistent Bas beoefenen de 8 jongens en meisjes het voetbalspel. Met gevarieerde oefeningen en diverse oefenmaterialen wordt de balvaardigheid steeds groter, ook wordt door de diverse oefeningen de motoriek van een ieder verbeterd. En zoals voor een ieder geldt, wordt door lichamelijke inspanning de geestelijke rust gestimuleerd. De spelers hebben er veel plezier in. Bij vvHeerde zijn spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking van harte welkom. Wil je eens komen kijken of zelf meedoen, dan kan dat. Elke maandagavond wordt er van 18.15 tot 19.15 uur getraind op het Sportcomplex Molenbeek aan de Veldweg 1a te Heerde.

Klik hier voor de foto's