vvHeerde vr 1 – Gramsbergen vr1 gestaakt in de rust door scheidsrechter wegens wit veld.

maandag 15 april 2019

Afgelopen zaterdag moesten de dames aantreden tegen koploopster Gramsbergen vr 1.

Na 45 minuten stond de stand op 1-2. Wegens heftige hagel en sneeuwval  wilde scheidsrechter De Graaf niet verder spelen.

De dames kwamen na 10 minuten op een 1-0 voorsprong. De keepster van de bezoeksters beoordeelde een terug speel bal verkeerd. Deze gleed door het gladde en hobbelige veld door en via de paal kwam deze het veld weer in. Romy goed door gelopen gaf de bal het laatste zetje het doel in.1-0

In de 26e minuut kwamen de gasten op gelijke hoogte via een aanval door het centrum.

De 1-2 viel op, een voor de dames van Heerde, ongelukkig moment. Een vrije schop net over de middenlijn werd van richting veranderde en vloog zo het doel in. 1-2

De dames weerden zich kranig tegen de koploopster uit Gramsbergen. De gasten hadden moeite om er doorheen te spelen en via snelle ballen op Niamh kregen we enkele mogelijkheden.

Echter in de rust hagelde en sneeuwde het behoorlijk waarop de scheidsrechter van dienst besloot de wedstrijd te staken.