Gezellige vrijwilligersavond

maandag 15 april 2019

Vrijdagavond zette V.V. Heerde haar vrijwilligers in het zonnetje en organiseerde een gezellige avond in het clubhuis, het clubhuis was voor deze avond omgetoverd door het feestteam in een waar geel/zwart bolwerkt waarbij het geel/zwarte hart een prominente plek in nam.

Een groot deel van de vrijwilligers was aanwezig en genoot van het optreden van zanger Raymond Smit. Ook werden er leuke prijzen weggegeven tijdens het rad van avontuur, dit alles mogelijk gemaakt door sponsoren van V.V. Heerde en de winkeliers uit Heerde, Epe en Zwolle die de club een warm hart toe dragen.

Ook werd de vrijwilliger van het jaar gekozen dit jaar is het Hannie die de EMTE vrijwilligers prijs in ontvangst mocht nemen.

Voor meer foto’s klik hier Fotoalbum