Dames winnen laatste competitiewedstrijd met 2-1

maandag 20 mei 2019

Afgelopen zaterdag stond de laatste competitie wedstrijd voor de Heerder dames op het programma tegn HHC vr 2 uit Hardenberg.

Door blessures en andere afmeldingen bleven er 12 dames over (inc Hennie Bosch). Van de meiden onder 15 sloten Sabine Huiskamp en Marcha van Petersen aan.

Vlak voor aanvang wedstrijd gaf Daphne aan dat ze wegens luchtproblemen niet kon starten. Zodoende moest  Hennie Bosch vanaf  aanvang het veld in.

Opstelling

Doel Mies achter vlnr Lieke, Sandra, Alma en Jorien midden vlnr  Dian, Domi, Romy voor vlnr Romee,Hennie, Niamh.  Wissels Sabine en Marcha

Vanaf het begin beten de dames zich vast in de wedstrijd en wilden koste wat koste de punten in Heerde houden.

In de eerste helft was het Hennie die uit een hoekschop van Sandra de 1-0 liet aantekenen. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust kwam HHC vr 2  via een van richting veranderd schot op 1-1.

In een van de laatste minuten kregen de dames een vrij schop op ca 25 meter van het doel. Deze werd genomen door Sandra. Zij schoot de bal helaas naast het doel, uit de doelschop die hieruit volgde kregen de bezoekers de bal niet goed weg. Domi pikte deze op en schoot op doel. Een ieder dacht dat bal naast zou gaan zo ook de  keepster van HHC. De bal stuiterde voor haar en vloog over haar heen en via de paal kwam deze voor het doel terecht en daar was Sabine er als de kippen bij om de bal in het doel te deponeren. 2-1.

Hierbij wil ik een diepe kniebuiging maken voor Hennie Bosch.  Ondanks haar leeftijd (wat niet altijd wat zegt) was/is ze altijd bereid om indien de nood aan de man is de voetbalspullen aan te doen en de dames uit de brand te helpen.

Na 3,5 jaar trainer te zijn geweest van de dames stop ik aan het eind van dit seizoen

Ik wil hierbij een ieder bedanken die wat betekent heeft voor mij en voor de dames in het bijzonder, de vaste supporters en Chauffeurs die moesten rijden omdat sommigen nog geen rijbewijs hebben.

Als laatste wil Jan van Huffelen, Hennie Bosch en Willeke Logtenberg heel veel succes toewensen in het nieuwe seizoen.

Dames allen bedankt voor de afgelopen 3,5 jaar.

hvd