Heerde 1 & Heerde 2 op drempel van de nacompetitie

woensdag 22 mei 2019

Aanstaande zondag 26 mei kan een mooie dag worden op sportpark Molenbeek. Voor zowel het 1e als het 2e elftal is de nacompetitie binnen handbereik.

De mannen van hoofdtrainer Bardy Verhoef spelen die dag om 14.00uur hun thuiswedstrijd tegen Germanicus uit Coevorden. De Geel-Zwarte brigade is momenteel terug te vinden op een 3e plek met 2 punten meer dan Germanicus dat op een 6e plek bivakkeert.

Bij winst zal er beslag worden gelegd op de 3e plaats die recht geeft op het spelen van nacompetitie om promotie naar de 1e klasse!

Na de promotie van 2 seizoenen geleden naar de 2e klasse, zou dit wederom een prestatie van formaat zijn. Nog nooit heeft Heerde in haar 107 jarig bestaan gevoetbald om promotie naar de 1e klasse.

Bij verlies zal de nacompetitie uit de handen glippen en bij een gelijkspel kan het maar zo zijn dat het doelsaldo uitkomst moet gaan bieden.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een waar voetbalspektakel.

Het 2e elftal speelt om 11.30uur tegen Heino. Momenteel bezetten zij de 3e plek in de reserve 3e klasse. Deze plek geeft aan het eind van de rit ook recht op het spelen van nacompetitiewedstrijden voor promotie naar de 2e klasse.

Na het kampioenschap van afgelopen jaar, zou dit absoluut een prestatie van formaat zijn.

We hopen deze dag te kunnen rekenen op de steun van vele Geel-Zwarte supporters!