Afscheid selectiespelers Roel Smit & Michael Wolf a.s. zondag 26 mei

woensdag 22 mei 2019

Aanstaande zondag 26 mei om 14.00uur staat de laatste (thuis)wedstrijd van dit seizoen op het programma. Tegenstander is Germanicus uit Coevorden. Naast dat de belangen voor deze wedstrijd erg groot zijn, zal deze wedstrijd ook in het teken staan van het afscheid van Roel Smit & Michael Wolf.

Beide heren hebben te kennen gegeven na dit seizoen te stoppen als selectiespeler van het 1e elftal.

Roel is een jongen van de club en Heerdenaar in hart en nieren. Dit jaar is zijn 15e! jaar als selectiespeler. In deze jaren is Roel de club altijd trouw gebleven en heeft hij in totaal 243 doelpunten gemaakt. Een ongekend aantal!

Michael is als geboren Zwollenaar inmiddels ook niet meer weg te denken bij VV Heerde. Sinds het seizoen 2007/2008 is hij als selectiespeler verbonden aan onze mooie vereniging.

Zowel Roel als Michael blijven na dit seizoen betrokken bij de VV Heerde. Roel zal assistent trainer van de 1e selectie worden en Michael zal actief betrokken blijven bij de business club. Daarnaast zullen zij ongetwijfeld nog regelmatig te bewonderen zijn op zondagochtend bij een ander senioren elftal.

Na de wedstrijd tegen Germanicus willen we beide heren in ons clubhuis bedanken voor de vele mooie jaren. Beide heren verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. We hopen Roel & Michael te kunnen bedanken onder de belangstelling van iedereen die Geel-Zwart een warm hart toedraagt.

U bent hier dan ook van harte voor uitgenodigd (aanvang ± 16.30uur).