VVHeerde JO-11 pakken de KNVB-Beker

maandag 03 juni 2019

Feest voor alle jongens van VVHeerde JO-11. Tijdens een zinderende finale zaterdag 1 juni tegen SC Overwetering op sportpark KCVO in Vaassen wist het team van Gerben en Bennie de KNVB-Beker District Oost te pakken door positief, vol overgave en als sterke eenheid te voetballen.

Al in de eerste minuten was het raak voor de Heerder boys. Collin zette aan en schoot de bal trefzeker langs de doelman van Overwetering. Daarna waren de kansen even gekeerd. Gelukkig konden aanvoeder Luke en Stijn het tij keren door hun sterke verdedigende spel. Keeper Quinten met zijn snelle en adequate reactievermogen keerde vele kansen van de tegenstanders. Het bleef spannend ook na de goals van spitsen Christian en Daley. Controlerende middenvelder Hendrik bleef lopen en nam het team op sleeptouw. Bij een stand van 3-1 werden de jongens van Heerde toch wel wat vermoeid. Door slim wisselen en inzetten op Jesse met behendige balcontrole en Dylano met zijn uitstekende assists kon het team de voorstand vasthouden.

Aanvallers Dinand en Jens bleven goed aanspeelbaar tot in de laatste minuten. Maar Floris had toch het verlossende schot in de benen. Hij zette zijn team op een voortreffelijke manier op een winnende eindstand 4-1.