Jeugd volop in beweging bij V.V. Heerde in de maand Juni!

vrijdag 07 juni 2019

Terwijl het reguliere voetbalseizoen tegen het einde aanloopt is er bij v.v.Heerde in de maanden juni nog voldoende te genieten voor de (jeugd)voetballiefhebber.
Er resteren bovendien nog enkele interessante evenementen in de komende weekenden bij v.v. Heerde. Zaterdag 8 juni is het 59 ste Johnny Kroeze Pupillentoernooi voor F- en E-jeugdteams. 40 teams uit de regio hebben zich opgegeven en zullen gaan strijden voor de hoogste klassering in hun poules. De F-pupillen (J08 – J09) starten s’morgens om 8.30 uur en de prijsuitreiking zal om rondom 12.00 uur gaan plaatsvinden. De E-pupillen (J011-12 )starten om 13.00 uur en de prijsuitreiking zal daar rondom 16.00 uur plaatsvinden.

Op zaterdag 15 juni zal het Emmie Kroeze meisjes toernooi van start gaan. Dit jaar nemen 15 teams deel aan het meisjes toernooi Steeds meer meisjes gaan op voetbal. Vorig seizoen zijn er ruim 4,5 procent meer inschrijvingen binnengekomen bij de KNVB. Meisjesvoetbal is daarmee de sterkst groeiende sport in Nederland. De verhouding tussen jongens- en meisjesvoetbal is nu 1 op 6, maar dat gat wordt steeds kleiner. Ook bij de v.v.Heerde is deze groei te merken. Wilt u de meisjes aanmoedigen dit kan op zaterdag 15 juni, van 09.00 - 12.00 uur starten we met de M011 en van 13.00 tot 16.00 uur starten we met de meisjes M013 en M015 en de prijsuitreiking zal rond 16.00 uur plaats vinden. Ook zal op een groot scherm het Nederland elftal dames te zien zijn s ’middags in het clubhuis.

Voor de gehele vereniging, inclusief de jeugd is er nog de traditionele afsluiting op zondag 30 juni. Verschillende voetbal en spel onderdelen zullen langskomen. Daarnaast zal de penaltybokaal voor de jeugd plaatsvinden. Vervolgens wordt er afgesloten met een barbecue. Kijk voor een volledige agenda op www.vvheerde.nl.

V.V. Heerde, Genoeg te doen en volop in beweging.