B&B De Rolders uit Wapenveld sponsort vv Heerde G-team

maandag 17 juni 2019

Het G-team van vvHeerde voetbalt al weer enkele maanden zeer succesvol onder leiding van de trainers Frank en Thomas op de velden van het Molenbeekpark. Dit is niet onopgemerkt gebleven in de omgeving. Wim en Rita de Weerdt van "Bed & Breakfast De Rolders" aan de Revelingseweg 42 te Wapenveld zijn enthousiaste supporters van dit recreatieve team. Zij hebben oranje hesjes met hun bedrijfslogo aan dit team geschonken. Als dank is een bos bloemen gegeven. Wilt u meer informatie over dit team, dan kunt u leidster Hannie bellen: 06-48626659. De komende 2 weken voetballen de spelers nog op de maandagavond van 18.15 tot 19.30 uur aan de Veldweg te Heerde. Op 29 juni is er een bedrijventoernooi bij vvHeerde, waarbij het G-team in het zonnetje wordt gezet. Op 30 juni is de afsluitdag van dit seizoen bij vvHeerde. Daarna zal half augustus de bal weer worden opgepakt voor het volgende voetbalseizoen.