Heerde 2 wint thuis met maar liefst 3-0 van EMMS 2

maandag 09 september 2019

Na de eerste bekerwedstrijd 0-0 gelijk gespeeld te hebben, moesten we nu tegen EMMS uit Slagharen, die uitkomt in de zondag 1 E klasse B. Het was Henk die een motiverende speech hield en de jongens op scherp kreeg. We begonnen goed aan de wedstrijd en waren beter dan EMMS, het was Dion die met een mooie actie drie man uitkapte en de bal jammer genoeg net in het zijnet schoot. We kregen meerdere kansen, het doelpunt kon niet uitblijven, het was een mooie uittrap van Rik die bij Dion kwam en die schoot de 1-0 binnen voor de geelzwarten. Jaro kreeg voor de rust ook nog een mooie kans. We hadden er meer moeten maken, maar gingen rusten met 1-0 voor.

Onze trainerts Henk en Edwin hielden de bekende peptalk en zo gingen we de tweede helft in.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft, we hielden met Menno en Robert en niet te vergeten Mike de boel dicht. Mike was een paar keer dicht bij een doelpunt, en het waren uiteindelijk de wissels (ja Henk die keal kan wisselln, hie hef een gouden …..) die de doelpunten maakte. Een mooie aanval werd prima afgerond door Sobhan 2-0.

En het laatste doelpunt was een hele mooie van Edwin, 3-0 dit was tevens de eindstand. We hebben goed voetbal gezien en gewonnen van een 1ste klasser, een mooie team prestatie! Volgende week vrij en de competitie duurt nog even, maar hier kunnen we super tevreden mee zijn.

Groet D.v.V.