Voorbeschouwing Heerde - Beilen

vrijdag 20 september 2019

Het seizoen 2019-2020 start VV Heerde tegen een “oude bekende”. Vorig seizoen won Heerde tweemaal van de Drentenaren. Sinds de entree van Heerde in de Noordelijk 2e klasse is Beilen niet altijd de onderliggende partij geweest door winst in de thuiswedstrijd in het seizoen 2017-2018.
Heerde heeft een zeer wisselvallige voorbereiding achter de rug. De Geel-zwarten wisten in het bekertoernooi geen potten te breken, wat gezien de loting niet verrassend was. Echter in de overige wedstrijden wist men dit niet te compenseren met klinkende uitslagen. Bij Heerde is in vergelijking met vorig seizoen wel een en ander veranderd. Routiniers Michael Wolf en Roel Smit zijn gestopt. Terwijl Tristan Keijl, Nick Schurink en Dewi van Velzen hun heil elders zochten.
De selectie van trainer Bardy Verhoef werd aangevuld met jong talent uit de jeugd die veelal definitief de overstap maakten naar de 1e selectie. Al met een al alle ingrediënten voor een mooie eerste krachtmeting voor ons vlaggenschip. Een wedstrijd welke onder leiding staat van de heer Hupkes.

Balsponsor

Loodgietersbedrijf A Simens, IJsseldijk 19, 8194 LA Veessen / 0578-631450