We zijn weer gestart!

vrijdag 27 september 2019

We zijn weer gestart met de competitie 2019 – 2020. De bal rolt weer op het sportpark de Molenbeek. Tijdens de trainingsavonden schijnt de verlichting weer op de voetbalvelden. Zaterdag en de zondag is er weer beleving op het sportcomplex van VV Heerde. Al onze teams zijn ingedeeld voor een competitie, de elftallen cq zeventallen zijn door onze technische commissie jeugd en senioren samengesteld, wat en klus. Daarbij geprobeerd om al onze leden met plezier in een elftal te plaatsen, geweldig. Het uitdelen van clubtenues is gestart, de eerste elftalfoto’s voor het nieuwe seizoen zijn gemaakt en zullen de komende week gemaakt worden. In ons clubhuis hebben we aan het plafond een drietal televisies hangen, deels gesponsord door Rozendal Home Electro uit Heerde en gefinancierd door de club van 50 VV Heerde. Op die TV’s kun je alles zien en lezen over het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities van onze elftallen. Ook geven we daar de sponsoren een podium. Tevens is de Business Club gestart met het vernieuwen van onze website, daarbij hebben wij aansluiting en hulp van Sportlink gezocht. Zijn er nog mensen die denken dat wij stilzitten bij VV Heerde, dan nodig ik ze graag uit om hierover te spreken!

Nog even een korte terugblik op het vorige seizoen: veel sportief en plezier beleeft met het voetballen en dat blijkt ook uit de prestatie en reactie in en rondom het veld. Een aantal elftallen zijn kampioen geworden of zijn met het bekertoernooi als 1ste geëindigd. Wat geweldige prestaties! Het G-elftal dat nu enkele maanden binnen VV Heerde is opgenomen, gaat erg goed. Onder leiding van Frank en Thomas hebben zij veel plezier aan het voetballen. De groep van de mini’s wordt op de trainingen op de zaterdagmorgen steeds groter en wat een enthousiasme. Op de Noord Veluwe zijn wij de enige voetbalvereniging dat het 1ste elftal in de 2e klasse van de KNVB heeft voetballen, daar mogen we best trots op zijn. Met een derde plek en na competitie is dat een geweldige prestatie. Alles onder leiding van onze hoofdtrainer Bardy Verhoef. Dus al met al de balans opmaken heeft VV Heerde een goed seizoen gehad.

We hebben het voetbalseizoen 2018 – 2019  afgesloten met een sportief weekend. De zaterdag had VV Heerde haar eerste ondernemerstoernooi. Totaal 12 team van ondernemers uit de regio speelden tegen elkaar die dag voor een wisselbeker. Een spannende strijd die leidde tot de winnaar van het team van de Koninklijke van de Most. Tevens was er een goeddoel, een inzameling voor ons G-team. Totaal werd er €1600,00 opgehaald die wij besteden voor activiteiten, sportkleding, en voetbalmaterialen voor ons G-team. Daarbij kreeg het G-team uithanden van de aanvoerder van het team van Koninklijke van de Most de wisselbeker ondernemerstoernooi 2019 uitgereikt. Wat waren de spelers van het G-team blij, zelf heb ik nog nooit zoveel vreugde en dankbaarheid meegemaakt. Voor het volgende jaar is de Business Club al gestart met voorbereidingen van het succesvolle ondernemerstoernooi dat in juni 2020 zal plaatsvinden. Daarbij wil ik tevens de Business Club en de sponsoren, bedanken voor het realiseren van het VV Heerde Magazine “VV Heerde net even iets anders”.

Op de zondag was er voor alle leden de Afsluitdag, in het teken van samen zijn. Voor jong en oud waren diverse speelwerktuigen opgezet en spelen georganiseerd. Een heerlijke dag om een goed seizoen samen af te sluiten met daarbij een hapje en een drankje. Een bijzonder moment was het erelidmaatschap van Harry Vinke, dit voor zijn jarenlange financiële en fysieke steun van onze vereniging. Ik wil de organisatie bedanken voor deze fijne dag.

Nu rolt de bal weer en de eerste activiteit buiten het voetbal om, staat al te wachten. Zoals jullie misschien hebben gelezen of gehoord wordt zaterdag 28 september 2019 het eerste Molenbeek Open georganiseerd. Een open dag georganiseerd door onze Business Club in samenwerking met de skeelervereniging Oost Veluwe, de atletiekvereniging de Gemzen en de gemeente Heerde. Ook andere sportverenigingen zijn uitgenodigd om zich op deze open dag te presenteren. De bootcamp van Tamara Pleiter, zal actief aanwezig zijn. De open dag zal in het teken staan van sport verbroedert en is gezond.

Andere activiteiten die de Business Club zal organiseren zijn;

-        een aantal activiteiten met onze sponsoren. Ondernemers die de VV Heerde steunen en daarvoor geven we graag blijk van waardering!

-        de Nieuwjaars duik op het Heerdestrand

-        het VV Heerde Magazine

-        het Ondernemerstoernooi

-        uitbreiden van sponsorlegioen

-        Molenbeek Open

-        Molenbeektoernooi

-        Website

-        Social media; Twitter, Instagram, Facebook

-        verrassing, waar we nog op terug komen

Ook de activiteitencommissie heeft een volle agenda. Ik benoem er een paar; de speurtocht, darttoernooien, Sint Nicolaas, vrijwilligersavond, diverse voetbaltoernooien, kennissessies KNVB voor jong en oud, voorlichtingsavonden voor nieuwe leden, etc. etc.

Al met al VV Heerde is weer goed in beweging en daarvoor vragen wij jullie als vrijwilliger om mee te doen. Gezellig samen voor een ander en met elkaar activiteiten organiseren. Je kunt je aanmelden bij het bestuur.

Rest mij om al onze leden een sportief en gezond voetbalseizoen 2019 – 2020 te wensen.

Met vriendelijke groet,

Henk Kanter