Wethouder Cegerek opent eerst Molenbeek Open

maandag 30 september 2019

Afgelopen zaterdag heeft de wethouder Yasemin Cegerek van de gemeente Heerde het eerste Molenbeek Open geopend. Een samenwerking verband tussen de bewoners van het sportpark de Molenbeek, de atletiekvereniging de Gemzen, de skeelervereniging Noord Veluwe en de voetbalvereniging VV Heerde. De opening vond plaats op het sportcomplex van VV Heerde, initiatiefnemer van het Molenbeek Open. Vervolgens liet de wethouder zich voorlichten op de drie sportcomplexen over de diverse sporten die beoefend werden en sprak met vertegenwoordigers van de verenigingen over het sporten en het maatschappelijk belang hiervan. Door de diverse verenigingen werden clinics en demonstratie gehouden. Ook was er voor de jeugd en clinic georganiseerd door de sport- jeugdcoördinator  van de gemeente Heerde. Belangstellende maakten kennis met de diverse sporten, waaronder de bootcamp. Een tevreden organisatie met uitzicht op een tweede Molenbeek Open.

Bekijk de foto's
Molenbeek Open